NOTÍCIES

La nova inversió a Can Batlló no convenç les entitats

notícia del líniasants

Nou capítol de la sèrie sobre la transformació de Can Batlló. I és que l’Ajuntament, en paraules de la regidora del Districte, Raquel Gil, va anunciar que durant els pròxims dos anys invertirà 750.000 euros als espais autogestionats del recinte. D’aquests diners, 400.000 s’invertiran enguany i la resta al llarg de 2025, però sense cap inversió al Bloc 11, una de les naus que també és de l’Espai Comunitari i Veïnal Autogestionat de Can Batlló i que ha de ser el lloc que aculli l’Escola Arcàdia. El consistori també apunta que als 750.000 euros s’hi han de sumar 1,2 milions més que es destinaran a la rehabilitació de la masia de Can Bruixa.

En aquest sentit, els veïns que integren la Plataforma Can Batlló no estan satisfets amb l’anunci de l’Ajuntament. “El que ells consideren inversió nosaltres ho veiem com a despesa, perquè són diners que aniran al manteniment dels espais i a la vigilància de la finca, no a millores dels blocs que reclamem”, explica un dels portaveus de la plataforma, Àngel Busqued.

Joan Bardella, membre de l’entitat i del projecte de l’Escola Arcàdia, afegeix que la nul·la inversió en el Bloc 11 els preocupa molt. I és que l’escola es quedarà sense pati perquè el solar on es troba ara s’hi ha de construir l’edifici cooperatiu Empriu. “El bloc es va degradant molt i ningú inverteix mentre ens quedem sense escola. Només demanem un calendari per tenir un horitzó”, reclama Bardella. El portaveu del projecte escolar acaba dient que la concessió de la nau és de 30 anys prorrogables i al ritme que van les obres n’hauran perdut la meitat sense ser-hi.


Comparteix-ho

MANIFEST

Informa't de tot allò que els veïns i veïnes porten reclamant a l'ajuntament i que no ha complert.

ADHESIONS

Forma part de la campanya per pressionar a l'ajuntament les inversions necessàries.

NOTÍCIES

Estigues informat dels diferents actes que realitzarem i que diuen els mitjans

ACTIVEM CAN BATLLÓ

De què estem parlant? Entra i descobreix tot allò que els veïns i veïnes estem reclamant.